Bolognai recept:
Hozzávalók (4-5 adaghoz): 800 g darált hús, 1 ek olaj, 80 g Szafi Reform bolognai alap, 4 dl víz, 1 dl natúr paradicsomsűrítmény
Elkészítés:
A darált húst a forró olajon megpirítjuk. Közben a bolognai port kikeverjük a vízzel és paradicsomsűrítménnyel.
Végül a húsra öntjük a vízben és paradicsomsűrítményben elkevert alapport, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük. Diéta szerinti főtt tésztával tálaljuk.
Tipp: Vegetáriánusok, vegánok a húst helyettesíthetik pl. padlizsánnal!
Összetevők: Paradicsompor, só, tápiókakeményítő, édesítőszer (eritrit), paprika, zeller, fokhagyma, hagyma, petrezselyem, bazsalikom, oregano, snidling, rozmaring, szegfűbors.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.