Elkészítési javaslat:
Keverjünk el 250 g vizet 4 g sóval és adjunk hozzá 250 g Glutenix Élesztőmentes lisztkeveréket. Kb. fél perc alatt villával keverjük egyenletesre, de figyeljünk, hogy a keletkező gáz ne távozzon el. Előmelegített 200 C fokos sütőben 30-35 perc alatt süssük készre.
Összetevők:
Gluténmentes búzakeményítő, bio zabrost, burgonyarost, Psyllium rost, sűrítő anyag: guar-gumi, térfogatnövelőszer (nátrium-bikarbonát), antioxidáns (aszkorbinsav).
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.