A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav az étkezést követően segít lelassítani a glükóz (cukor) felszívódását, és elősegítheti, hogy a táplálkozás során bevitt felesleges mennyiségű szénhidrátok ne raktározódjanak el zsír formájában. A hozzáadott króm segít stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban szenvedőknek. Összetétel: zöld kávé kivonat (klorogénsav min. 45%), L-aszkorbinsav (C-vitamin), glükomannán, cink-citrát (cink), króm-pikolinát (króm), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (zselatin)
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.