Nevéből adódóan az útifű maghéjából származik, a rostok gazdag forrása.
A bélben az oldható rostok elnyelik a vizet, lelassítják az emésztést és a különböző tápanyagok felszívódását.
Kimutatták, hogy az útifűmaghéj hozzáadása az étrendhez az étkezés után szabályozza a vércukorszint kilengéseit, csökkentve a felszívódó szénhidrát mennyiségét.
Javítja a szív-és érrendszer egészségét.
Segít az étel emésztését lassítani a gyomorban, és az étkezés után fokozza a teltségérzetet.
Napi 1-2 teáskanál útifűmaghéj hozzáadásával gyorsan és hatékonyan orvosolhatod rosthiányod.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.