A cékla a beta vulagris növény fő gyökérrésze. A gyökér sötétvörös-lila színe az élelmiszereknek élénk színt ad. Gyakori a kelet-európai konyhákban. Add hozzá a bio céklaport a smoothie-khoz, süteményekhez, mártásokhoz, salátaöntetekhez és levesekhez, hogy jellegzetesen édeskések és természetes módon, sziporkázóan színesek legyenek. Európába a rómaiak segítségével jutott el, de csak később terjedt el, mint élelmiszer. Bár eleinte jellemzően főzték vagy salátákat készítettek belőle, az elmúlt évszázadokban felhasználása egyre sokoldalúbbá vált és népszerűsége folyamatosan nőtt. A BioMenü BIO CÉKLA port ellenőrzött körülmények között termesztik. Gondosan válogatják, tisztítják, majd kíméletesen szárítják, porítják és csomagolják. Így megőrzi eredeti, gazdag tápanyagtartalmát. Dúskál a vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 5 g Fogyaszthatjuk folyadékban hígítva frissítő italként, főzhetünk levest belőle és keverhetjük salátákhoz is.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők: 100% bio cékla (beta vulgaris)
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.